Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Οικογενειακή θεραπεύτρια εξειδικευμένη σε θέματα σεξουαλικής υγείας

Newsletter

Εγγραφείτε στην λίστα συνδρομητών μας για να λαμβάνετε άμεσες ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες μας!
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Ατομική θεραπεία

περιλαμβάνει συνεργατική δουλειά μεταξύ ψυχοθεραπευτή και πελάτη και μέσω του διάλογου επιτυγχάνεται η αλλαγή των δυσλειτουργικών ή αλλιώς μη βοηθητικών πεποιθήσεων και συμπεριφορών του. Η οικογένεια οι φίλοι ή οι συγγενείς είναι σημαντικές πηγές βοήθειας, δεν είναι όμως πάντα επαρκής η βοήθεια τους διότι συνήθως εμπλέκονται προσωπικά ζητήματα και βιώματα που κάθε άλλο παρά βοηθούν το άτομο που απευθύνεται αντιθέτως το φέρνουν σε μεγαλύτερη σύγχυση και ενδχομένως ενοχές και προσωπική απαξίωση.

Περισσότερα...
 
Οικογενειακή θεραπεία

Η οικογενειακή θεραπεία στοχεύει στη βελτίωση της λειτουργίας της οικογένειας ως ομάδας αλλά και τη βελτίωση της λειτουργικότητας του κάθε μέλους ξεχωριστά.  Τα μέλη της οικογένειας βρίσκονται σε συνεχή αλληλεπίδραση μεταξύ τους, αλλά και με το κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο είναι ενταγμένα.

Περισσότερα...
 
Ομαδική θεραπεία

Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις των ανθρώπων, σε προβλήματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και προβλήματα καθημερινότητας ή και πιο σοβαρές συναισθηματικές ή άλλες δυσκολίες όπου μοιράζονται οι εμπειρίες με τα μέλη της ομάδας και έτσι η πλούσια σε συναισθήματα και διάδραση διεργασία της ομάδας προχωράει.

Περισσότερα...
 
Θεραπεία ζευγαριού

Τα ζευγάρια κουβαλούν τη δική τους ιστορία όπως και το κάθε μέλος ξεχωριστά, που φέρει τις εγγραφές από τη δική του πατρική οικογένεια, τα δικά του τραυματικά βιώματα και τις προσδοκίες που έχει από το/τη σύντροφό του και που ενδεχομένως περιμένει ο άλλος να του απαλύνει τον πόνο και τη δυσκολία του. Συχνά παρουσιάζονται προβλήματα επικοινωνίας, προβλήματα στη σχέση, σεξουαλικά προβλήματα, απιστία, κρίση στη σχέση ή ακόμα και κρίση ηλικίας που επηρεάζει τη σχέση ή το γάμο.

Περισσότερα...