Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Οικογενειακή θεραπεύτρια εξειδικευμένη σε θέματα σεξουαλικής υγείας

Newsletter

Εγγραφείτε στην λίστα συνδρομητών μας για να λαμβάνετε άμεσες ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες μας!
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
«Bελτιώνοντας την Ερωτική Επικοινωνία»

«Bελτιώνοντας την Ερωτική Επικοινωνία», ένα σεμινάριο μόνο για γυναίκες με την Άννα Πετράκη Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια, ειδικευμένη σε θέματα Σεξουαλικής Υγείας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ώρες 12:30-16:30μμ

Πολλοί άντρες παραπονιούνται ότι οι γυναίκες δεν είναι άνετες κατά τη σεξουαλική επαφή, έχουν ταμπού, δεν επιζητούν το σεξ ή αποφεύγουν ακόμα και τη σωματική επαφή γιατί έχουν «πονοκέφαλο». Οι γυναίκες επιφορτωμένες με τόσες ευθύνες και ρόλους στην εργασία, στη σχέση, στην οικογένεια, στο γάμο και με τα παιδιά συχνά ξεχνάνε ή βάζουν σε δεύτερη μοίρα την ερωτική επικοινωνία με το σύντροφο ή ακόμα και τη σεξουαλική επαφή που πολλές φορές είναι απλώς διεκπεραιωτική. Η απόλαυση , η συναισθηματική επαφή, η ένωση, συχνά δεν έχουν χώρο στην επικοινωνία στο ζευγάρι. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται μόνο σε γυναίκες και θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της ερωτικής επικοινωνίας, στο ξύπνημα της σεξουαλικότητας και την αφύπνιση του ερωτισμού στη γυναίκα που πολλές φορές «κοιμάται».

Θα διερευνήσουμε και θα προσκαλέσουμε την Ερωτική Επικοινωνία σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και απόλαυσης:

  • Πόσο ανοικτές είμαστε να επικοινωνήσουμε ερωτικά με το σύντροφο μας ή να καλέσουμε ένα ερωτικό σύντροφο κοντά μας;
  • Πόσο χαλαρές είμαστε κατά τη σεξουαλική επαφή, στην ανταλλαγή ερωτικών συναισθημάτων και να έρθουμε σε επαφή σωματικά και ψυχικά με το             σύντροφό μας ;
    • Ποιοι είναι οι εχθροί της Ερωτικής Επικοινωνίας; Ποιοι είναι οι σύμμαχοι της;
  • Πόσο μπορούμε να απολαύσουμε μια ερωτική επαφή, μια ερωτική σχέση, πόσο ανοιχτές είμαστε να δώσουμε και να δοθούμε, να αφεθούμε, να παραδοθούμε στον άντρα;
  • Tι μπλοκάρει την ερωτική επικοινωνία; ποια σεξουαλικά προβλήματα μπλοκάρουν την ερωτική επαφή;
  • Μπορώ να συνεπάρω το σύντροφό μου και να ανανεώσω τη σεξουαλική μας ζωή; μπορώ να ανεβάσω την ερωτική μου επιθυμία και την απόλαυση στο σεξ;

Ένα βιωματικό σεμινάριο για να ανακαλύψετε τη λειτουργία σας και τη «λειτουργικότητά» σας μέσα στην ερωτική σχέση, μια ευκαιρία να τονώσετε την θηλυκότητά σας και τον ερωτισμό σας. Ένα σεμινάριο για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή με συζήτηση, βιωματικές ασκήσεις, βιοενεργειακές ασκήσεις, αναπνοές  που σκοπό έχουν να αφεθείτε στην ερωτική επαφή και να «ανοίξετε» την επικοινωνία και το  σχετίζεσθαι με το άλλο φύλο.

Κόστος: 35 ευρώ Τόπος συνάντησης Λεωφ. Δημοκρατίας 23 Νέο Ψυχικό (κοντά μετρό Στάση Εθνική Άμυνα, στάση Λεωφορείου -Φάρος Ψυχικού απόσταση 5 λεπτά με τα πόδια.).

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο 210- 3620243, 6972084359, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο απαραίτητη η κράτηση θέσης με κατάθεση στο λογαριασμό της  Alpha Bank: 110.00.2310.086054 IBAN GR04 014011001100 0231 0086 054. Δικαιούχος Άννα Πετράκη. Ομάδα έως 10 άτομα..